gulli:board Logo

Anzeige

Antwort
locko254
Mitglied

Benutzerbild von locko254

Registrierungsdatum: Dec 2005
Navi Update Opel CD 70 Update kann mir das einer von Polnisch ins Deutsche Übersetzen

Hallo ich bin/war auf der suche nach dem Update für das Opel Navi CD 70 Update und bin auch fündig geworden nur leider auf einem Polnischen Board und bevor ich mein Navi Update wüsste ich gerne was die dazu schreiben. Also wenn einer Polnisch kann und dann so freundlich wäre mir das zu Übersetzen dann wäre froh.

1. Jakby ktoś potrzebował:
Radio Update Software Release 04/2007
Part nr 67 80 691.

2. Witaj

gdybyś mógł podać jeszcze nick to było by super albo napisz jak i co tam zciągnąć.

Dzięki

3. Czyżby POLSKI LEKTOR????Czy ktoś już próbował to zassać?

4. No ja coś próbowałem ale mi nie wyszło, ale tak na marginesie to czy ten lektor jest potrzebny? Przecież i tak wiemy co do nas mówi ta pani z nawigacji a jeśli nie to troszkę lekcji z angielskiego zawsze się przyda.

5. Myśle że przyjemniej jak się kobieta do Ciebie zwraca w ojczystym języku-prawda.I to nie jest kwestia rozumiem czy nie bo tych kilka zwrotów po angielsku spokojnie każdy może sobie przyswoić.Gorzej by było np.po węgiersku A co do pliku to zassałem caly ale przy rozpakowywaniu wyłapuje jakiś błąd. :m pozdrawiam.

Und hier mal der Link zum Forum:

http://www.astraklub.pl/viewtopic.ph...r=asc&start=15
Alt 29. 01. 2008, 12:47 locko254 is offline Mit Zitat antworten #1
t3a
Mitglied

Registrierungsdatum: Nov 2006
Re: Navi Update Opel CD 70 Update kann mir das einer von Polnisch ins Deutsche Überse

Hast Du es mal getestet und geupdatet?
Alt 06. 02. 2008, 16:08 t3a is offline Mit Zitat antworten #2
Themen-Optionen Antwort

Themen-Optionen

Gehe zu

Alle Zeitangaben in UTC +1. Es ist jetzt 00:25 Uhr.
Angetrieben von vBulletin
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
narcissism.gullisys.net

Anmelden

Benutzername
Kennwort
© Copyright 1998-2008 gulli.com home | regeln | sitemap | kontakt | impressum | partner | downloads | disclaimer |
Message Boards and Forums Directory